Ajam piendang kalkoen wok

Ingrediënten

  • 1 pakje kalkoenreepjes (ontdooid); 1/2 zak wokgroenten
  • 1 pakje Ajam Piendang saus (ook wel "Oosterse cocosnoot"saus genoemd- ontdooid); 2 eetlepels wokolie; peper en zout naar smaak

Bereidingswijze

- Laat de wok goed heet worden. Doe er 2 eetlepels wokolie in. Laat de kalkoenreepjes onder voortdurend roeren bakken. Reken hiervoor ongeveer 5 min. Haal dan het vlees uit de wok. - Breng de diepgevroren groenten in de wok. Laat ze onder voortdurend roeren gedurende 6 min. garen. - Voeg er de saus aan toe en meng met de groenten. Roer om. - Voeg ten slotte het vlees toe. Laat alles onder voortdurend roeren goed heet worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha