Alaska Pollakfilet met gevulde spinazie in witte w

Ingrediënten

  • - 2 Alaska Pollakfilets van Iglo
  • - 3 stoofprei
  • - 350 g spinazie
  • - 4 teentjes look
  • - 3 uien
  • - 1/2 fles witte wijn
  • - 7 dl room
  • - peper en zout
  • - scheutje Bertolli olijfolie
  • - enkele korianderpluksels

Bereidingswijze

-Stoof de uisnippers en bevochtig met de witte wijn en laat inkoken tot de helft. -Bevochtig met de room, laat inkoken tot sausdikte en smaak af met peper en zout. -Was de spinaziebladeren en kook gaar tussen 2 schuimspanen, verfris de bladeren en leg ze open. -Snijd de prei in kleine ringen. -Stoof de look aan in margarine en voeg de prei toe.-Vul de spinazie op met het mengsel van prei en look, plooi dit dicht en maak een ronde vorm. -Schik op een ovenplaat en plaats in de oven. -Verwarm de Pollakfilet zoals vermeld op de verpakking. -Snijd de filet in stukken van 3 cm en leg deze bovenop de spinazie. -Napper de witte wijnsaus rond de spinaziekring.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha