Albondigas Mexicana

Ingrediënten

  • 500 g rundergehakt
  • 1 ei
  • 1 verkruimelde beschuit
  • 2 tl Mexicaanse kruiden
  • 100 g fijngesneden olijven
  • 3 el fijngesneden koriander
  • 3 el olie
  • 1 grote pot HAK groenteschotel Mexicaans
  • 150 g gehalveerde maiskolfjes
  • 1/2 fijngehakte groene peper

Bereidingswijze

Meng het gehakt met ei, beschuit, Mexicaanse kruiden, olijven en koriander. Verdeel het gehakt in balletjes van ca. 3 cm doorsnede. Verhit de olie in een pan en bak de balletjes op hoog vuur rondom bruin. Temper het vuur en bak de balletjes nog ca. 10 min. Voeg de HAK groenteschotel, de maiskolfjes en de groene peper toe. Laat de schotel nog ca. 3 min. zachtjes stoven. Lekker met ijsbergsla en gepofte (rode) aardappel met zure room en koriander.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 619x

Jouw laatst bekeken recepten