Aloo Gobhi

Ingrediënten

  • Voor 4 personen
  • 1 bloemkool
  • in roosjes gesneden
  • 2 aardappelen
  • in blokjes
  • 2 eetlepels olie
  • 2 theelepels komijnzaadjes
  • 2 cm verse gember
  • fijngesneden
  • 2 knoflookteentjes
  • fijngesneden
  • 1 theelepel rode chilipoeder
  • 100 gram doperwten (diepvries)
  • 1 theelepel garam masala
  • 2 theelepel korianderpoeder

Bereidingswijze

Bak de komijnzaadjes ca. 1 minuut in de olie. Doe de gember, knoflook, chilipoeder en aardappelblokjes erbij. Voeg de garam masala, korianderpoeder, bloemkoolroosjes en doperwten toe en laat dit ca. 5 minuten bakken. Draai het vuur laag en laat alles in nog eens 15 minuten gaar worden. Serveren met rijst.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 733x

Jouw laatst bekeken recepten