Amerikaanse 'countrystyle' gehaktschotel

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olie
  • 2 uien
  • gehakt
  • 500 gr rundergehakt
  • 2 eetlepels keukenstroop
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 100 gr geraspte belegen kaas
  • 6 cl appel ciderazijn
  • 1
  • 5 theelepel mosterd
  • 1
  • 5 theelepel Worcestershire saus
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 1 theelepel oregano
  • 500 gr pasta
  • gekookt
  • 1 blik tomatenblokjes
  • uitgelekt a 400 gr

Bereidingswijze

Verhit de olie in een pan en fruit de uien goudgeel en het gehakt rul. Roer er de stroop, tomatopuree, azijn, mosterd, Worcestershire saus, zout, peper en oregano door. Breng dit aan de kook en zet dan het vuur laag en laat het ca. 10-15 minuten sudderen.Leg in een ovenschaal een laag vleessaus, geraspte kaas en een laag pasta; het liefst in twee (of drie) lagen. Leg bovenop de gehakte tomaten en wat achtergebleven geraspte kaas. Zet dit ca. 30 minuten in een voorverwarmde oven van ca. 200 C. of tot de kaas is gesmolten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 781x

Jouw laatst bekeken recepten