Amerikaanse aardappel-visschotel uit de magnetron

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de aardappelen in dobbelsteenstjes. Maak de courgette schoon en snij deze in reepjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Leg de bacon tussen twee velletjes keukenpapier; bak ze ca. 2 min. knapperig in de magnetron (650 W) en verkruimel ze. Verhit de olie in een magnetronschaal,en zet deze onafgedekt, ca. 1 min. op vol vermogen (650 W) in de magnetron. Roer de ui en de knoflook erdoor en verhit ze, onafgedekt, ca. 2 min. op vol vermogen. Schep de aardappel, de cajunkruiden en het tomatensap erdoor en verhit alles, afgedekt, ca. 10 min. op vol vermogen. Roer het gerecht af en toe door. Snijd de vis in stukjes en meng ze met de courgette door de aardappelen. Verwarm het gerecht, afgedekt, 5 min. op vol vermogen en laat het 5 min. nagaren. Bestrooien met oregano.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha