Andijvie gehaktstampot met Mon Chou(romig)

Ingrediënten

  • 1500 gram geschilde aardappels
  • 400 gram gehakt
  • zout en peper
  • 200 gram Mon Chou
  • 6 el uiensoeppoeder uit een zakje
  • 1000 gram panklare andijvie.1 ui gesnipperd.2 eetl. boter

Bereidingswijze

Kook de aardappelen in ca 20 minuten gaar in weinig water met zout.Kook de andijvie ca. 8 minuten (kan ook rauw) Roerbak intussen met de boter het gehakt met de ui, en doe er zout en peper bij.Giet de aardappelen en andijvie en stamp deze door elkaar, Meng het gehaktmengsel, de Mon Chou in stukjes en de uiensoeppoeder door de stampot en breng het gerecht op smaak met eventueel nog wat peper en zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 653x