Andijvie gevuld met gehakt.

Ingrediënten


Bereidingswijze

600 gr aardappelpuree bereiden.Rasp de kaas. De hele struiken andijvie 1 minuut in kokend water leggen. Uit de pan nemen en op een doek droog laten dampen. Snij de struiken van top tot teen in tweeen en vervolgens de platgedrukte helften eveneens in tweeen. Harde voetjes verwijderen. Meng het gehakt, de eieren, het paneer, zout, peper en nootmuskaat. Draai hiervan eivormige ballen. Leg de ballen in de andijvie. Vouw de witte voet en daarna de groene top er overheen. Leg de pakketjes in een licht beboterde ovenvaste schaal en overgieten ze met 1 deciliter bouillon. Het geheel afdekken met puree en daarna bestrooien met geraspte kaas. De schotel 45 minuten in voorverwarmde oven van 200 graden celsius plaatsen .

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 808x

Jouw laatst bekeken recepten