Andijvie met gehakt en aardappelen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Gehakt opmaken met ei en paneermeel en indien nodig bijkruiden met zout en peper, gehaktballen maken. Aardappelen schillen en in schijven snijden van +/-3a5 mm. Andijvie wassen en in stukken snijden.Andijvie opzetten met een beetje boter en laten slinken, de aardappelschijven bijvoegen en rundsbouillon bijvoegen dat het bijna onder staat. De gehaktballen even opbraden in een pan en bijvoegen. Regelmatig roeren om aanbakken te voorkomen en indien nodig vocht bijvoegen. 20 a 30 m laten opstaan tot alles gaar is. Er kan eventueel nog een scheutje room bij. Op smaak brengen met zout&peper en een beetje muskaatnoot. Smakelijk !

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 835x

Jouw laatst bekeken recepten