Andijvie roerbakschotel

Ingrediënten

  • 2 potjes Roomandijvie
  • 1 el boter
  • 600 gr. aardappelschijfjes
  • 2 dl droge witte wijn
  • 200 gr achterham (in plakjes)
  • 100 gr geraspte oude kaas
  • zout en peper

Bereidingswijze

Snijd de ham in reepjes.Verhit in een hapjespan de wijn, doe de aardappelschijfjes erin en schep ze vorzichtig om, op middelhoog vuur. Verwarm de roomandijvie samen met de ham en de helft van de kaas en breng het geheel op smaak met peper en zout. Schep vervolgens alles door elkaar en strooi de rest van de kaas erover. De kaas even laten smelten en opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha