Andijvie-rolletjes met rookworst

Ingrediënten

  • 700g andijvie1 rookworst (250g)4 plakken kaas4 eetlepels paneermeel of beschuitkruim80g boter of margarine2 eetlepels sladressingpeper en zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor tot 175 graden.Andijvie goed wassen, grote bladeren loshalen en deze 10 minuten koken in water met wat zout.De rookworst in 4 stukken snijden en ieder stuk in een plak kaas rollen.Vervolgens de uitgelekte andijviebladeren om de rookworst/kaas stukken rollen tot mooie pakketjes.Overschaal invetten met boter, de rolletjes erin leggen, bestrooien met paneermeel en vlokjes boter.In een voorverwarmde oven 10 minuten afgedekt stoven en daarna nog eens 10 minuten in open schaal laten bruinen.Ondertussen de rest van de andijvieblaadjes fijn snijden en met sla-dressing tot salade maken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 726x

Jouw laatst bekeken recepten