Andijvie-stamppot met katenspek

Ingrediënten

  • 200 g in blokjes gesneden katenspek
  • 2 gehakte uien
  • balsamico-azijn
  • 2 zakjes Maggi Puree voor Stamppot
  • 500 g andijvie
  • 1 el olie

Bereidingswijze

1. Fruit in olie de katenspek krokant. Neem met de schuimspaan uit de pan. 2. Fruit in het achtergebleven bakvet de uien goudbruin. Roer balsamico-azijn door de uien en laat verdampen. 3. Bereid de Maggi Puree voor Stamppot zoals aangegeven. 4. Meng de gebakken uien en het katenspek door de puree. Meng de heel fijn gesneden rauwe andijvie erdoor en laat de stamppot op een sudderplaatje nog even goed doorwarmen

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 773x

Jouw laatst bekeken recepten