Angelo brodetto

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak het vlees droog met keukenpapier. Verhit de olie en voeg het vlees bij gedeelten toe. Laat het vlees in circa 5 min. aan alle kanten bakken. Strooi wat zout en peper erover, en voeg bosuitjes, knoflook en de ham toe. Schep alles goed door. Strooi keukenkruiden erover, en schik het tijmtakje ertussen. Schenk de wijn en 2 decl. water erbij. Leg het deksel op de pan. Temper de warmtebron en laat alles 60 min. zachtjes stoven. Schep alles van tijd tot tijd even om. Roer de eierdooiers, citroensap en 2 eetl. water los, en voeg er 4 eetl. heet kookvocht aan toe. Schenk dit mengsel bij het gerecht. Roer het gerecht krachtig door. Neem, zodra het stoofvocht wat dikker begint te worden de pan van de warmtebron. Strooi de kaas over het gerecht en roer alles krachtig door. Verwijder het tijmtakje. Dien het gerecht op in een voorverwarmde schaal.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 616x

Jouw laatst bekeken recepten