ANTILLIAANSE SPARERIBS

Ingrediënten

  • 1
  • 5 kg spareribs
  • gesneden in stukken van 3 ribbetjespeper2 el zonnebloemolie25 gr boter3 el citroensap1 l. bouillon(van tablet)VOOR DE TOMATENGLAZUUR:2 el tomatenpuree2 teentjes knoflook1 el worcestersaus4 el honing of schenksiroop1/4 tl cayennepeperpeper en zout2 el azijn

Bereidingswijze

Bestrooi de spareribs met peper.Verwarm de olie en de boter en bak de krabbetjes rondom bruin.Voeg citroensap en bouillon toe en stoof zachtjes 20 min.Giet ze af en dep ze droog.Meng de tomatenpuree met de geperste knoflook en de andere ingredienten.Bestrijk de spareribs met een beetje tomatenglazuur en rooster ze zachtjes onder af en toe keren in 10-15 min. goudbruin.Strijk regelmatig glazuur over zodat ze lekker glimmen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

1 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha