Aparte groente vleesschotel

Ingrediënten

  • 300 gr ossenhaas of ander snel gaar rundvlees;
  • 350 gr spruitjes;
  • 4 stelen bleekselderei;
  • 1/2 bakje champignins;
  • 2 middelgrote uien
  • 150 gr geraspte kaas;
  • 1 zakje kaas/tuinkruidensaus;
  • Bloem;
  • Voor de marinade:
  • 1 eetlepel hoisin saus
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel chineese soja
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze

Vlees in reepjes snijden en alle ingredienten voor de marinade door het vlees roeren. Groente schoonmaken: Bleekselderei in reepjes; Spruitjes 1x doorsnijden; champignons in plakjes; uien snipperen. Oven voorverwarmen op 200 graden.Bleekselderij en spruitjes kort koken (5min). Het vocht gebruiken voor de saus. Vlees aanbraden een klein beetjes bloem erover strooien. uien en champignons erbij. Zakje tuinkruidensaus aanmaken met het kookvocht van de groente. Dit bij de vleesreepjes roeren en dan de groente erbij. Alles in een ovenschaal en kaas erover strooien. 10 min in de oven gratineren of 5 min onver de gril.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha