Artisjokken uit de magnetron

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de artisjokken. Snijd de steel eraf en knip de harde puntjes van de blaadjes.Roer de roomkaas met de mosterd, de honing, de azijn, 1 eetlepel kappertjes en de kruiden door elkaar. Breng het mengsel op smaak met wat peper en zout. Leg de artisjokken in een ruime magnetronschaal en laat ze afgedekt, in ca. 12 minuten, in de magnetron op vol vermogen bijna gaar worden. Laat ze afgedekt nog 10 minuten nagaren. Pak de kleine paarse blaadjes in het midden van de artisjok stevig vast en trek met een ruk de blaadjes los. Verwijder met een lepel het hooi binnen in de artisjok. Vul de artisjokken met het kruidenkaasmengsel. Steek wat van de blaadjes in de vulling en garneer met de rest van de kappertjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

2 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 876x

Jouw laatst bekeken recepten