Artisjokken-paprika risotto

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 4 el olijfolie
  • 300 gr risottorijst ( 400 gr pak)
  • 900 ml groentebouillon (tablet)
  • 1 potje Sacla Carciofi(gemarineerde artisjokharten met peterselie(190 gr)
  • 2 rode paprika's
  • 1/2 zakje geschaafde amandelen en 1 zakje gemalen old amsterdam.

Bereidingswijze

Grill voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. In braadpan ui in olie in 2 minuten fruiten. Rijst toevoegen en al omscheppend bakken, tot rijst glanst. Bouillon erbij schenken en rijst in 20 min gaarkoken. Artisjokken laten uitlekken en vocht opvangen.Paprika's wassen en in hun geheel op bakplaat onder grill leggen, regelmatig keren. Paprika's roosteren tot vel begint te blakeren. Paprika's in plastic zak doen en 5 min laten liggen. Zwart vel van paprika's pellen. Paprika's in stukjes snijden. In droge koekenpan amandelen roosteren. Artisjokken, paprika, 4 el artisjokkenvocht en helft van kaas door risotto scheppen en 2 min meewarmen. Risotto met zout en peper op smaak brengen en met amandelen en rest van kaas bestrooien.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 632x

Jouw laatst bekeken recepten