Asperge cashew pilaf

Ingrediënten

  • 50 gr.boter50 gr.spaghetti in stukjes gebroken1/2 ui gesnipperdteentje knoflook250 gr.Pandan rijst1/2 l.groentebouillonzout en peper250 gr.asperge`s70 gr.ongezouten cashewnoten

Bereidingswijze

Schil de asperge`s en snijd ze in stukjes van ca.5 cm.Verhit de boter, doe de stukjes spaghetti in de pan en bak deze tot alle stukjes bedekt zijn met boter en ze lichtbruin zijn.Voeg de gesnipperde ui toe en knijp het teentje knoflook erboven uit en bak dit ca.2 min.meeDoe de Pandanrijst erbij en bak nog eens 5 min.Schenk de groentebouillon erover en breng op smaak met zout en peperBreng het geheel aan de kook,doe een deksel op de pan en laat het ca.20 min.zachtjes koken tot de rijst gaar is en de bouillon is geabsorbeerdDoe de asperge`s in een aparte pan met ruim water en breng dit aan de kookKook de asperge`s beetgaar.Afgieten en de asperge`s samen met de cashewnoten door het rijstmengsel scheppenNog even doorwarmen voor het opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha