Asperge mosterdtaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 220?C. Asperges schoonmaken en koken volgens basisrecept. Bladerdeel uitrollen tot een grote lap en hiermee een kleine quichevorm of boterkoekvorm bekleden. Leg bovenop het deeg een velletje bakpapier en een vulling van oude peulvruchten of schone kiezelstenen. Bak het deeg ca. 5 minuten in de oven. Bovenste 10 cm van de asperges afsnijden. Onderste stukken pureren met een staafmixer. Eieren loskloppen. Mosterd, kaas, creme fraiche en aspergepuree erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. Aspergepunten in een stervorm in de beklede schaal leggen. Kaas-eimengsel erover scheppen en gladstrijken. Taart in het midden van de oven gedurende 15 minuten gaar en goudbruin bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 478x

Jouw laatst bekeken recepten