Aspergeragout met kalkoenfilet

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Laat de in blokjes gesneden kalkoenfilet in 2,5 liter water in 10 minuten zachtjes gaar worden. Neem het vlees met de schuimspaan uit de pan en laat kalkoenfilet en kookvocht afzonderlijk afkoelen. 2. Kook ondertussen de geschilde, in schuine stukjes van 2 cm gesneden asperges gaar in ruim water met wat zout, ongeveer 15 min. 3. Bereid Maggi Saus voor Asperges zoals aangegeven met het afgekoelde kookvocht van de kalkoenfilet. 4. Laat de kalkoenfilet en de asperges in de saus warm worden en laat de saus nog een paar minuten zachtjes doorkoken. 5. Roer de peterselie door de ragout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 679x

Jouw laatst bekeken recepten