Asperges Granier

Ingrediënten

  • 400 gram aspergepunten (groene en witte) *
  • 1 theelepel zout *
  • 4 eieren *
  • 20 gram truffel.

Bereidingswijze

Asperges Granier is een vrij eenvoudig te bereiden gerecht dat als voorgerecht of als tussengerecht geserveerd kan worden maar dat het ook heel erg goed doet op een brunch. Begin met de asperges te schillen en te garen volgens de aanwijzingen van het basisrecept. Haal de gare aspergepunten voorzichtig uit het water, laat ze uitlekken en snijd ze in de lengterichting door. Hak de truffel fijn Bak vier spiegeleieren en leg de aspergepunten als een stralenkrans om de dooier (punten naar binnen). Strooi de gehakte truffel over de dooier.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 471x

Jouw laatst bekeken recepten