Asperges met gebakken gamba's en Hollandaisesa

Ingrediënten


Bereidingswijze

Leg de asperges ? 1 uur in koud water, schil ze en verwijder het harde onderste stukje Snij de asperges in de lengte in fijne sliertjes of reepjes. Snij het harde, donkere groen van de lente-uitjes, snij de lente-uitjes zeer fijn. Was de waterkers of sla, laat het goed uitlekken Snipper het sjalotje, het teentje knoflook, het ? chilipepertje en de peterselieBak het sjalotje samen met de knoflook in de olijfolie, blus af met rode wijnazijn. Voeg het gesnipperde chilipepertje en peterselie toe. Breng op smaak met zout en peper en meng dit met de Hollandaisesaus (kijk in mijn recepten voor de Hollandaisesaus)Ontvel de tomaten, halveer ze en verwijder zaad en zaadlijsten. Snij de tomaten in piepkleine blokjes Hak de kruiden fijn. Pel de gamba's, spoel ze af en dep ze droog. Bak de gamba's even in wat boter, hou ze warm. Bak de aspergereepjes in wat boter, bestrooi met zout en peper

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 978x