Asperges met witte wijnsaus

Ingrediënten

  • 1 kilo witte asperges
  • 300 gr groene tagliatelle
  • 1 schaaltje kipfilet (ongeveer 400 gr)
  • 50 gr boter of margarine
  • 1/2 zakjes verse peterselie
  • 1 zakje Aspergesaus
  • 100 ml witte wijn.

Bereidingswijze

In aspergepan of hoge pan water koken. Houtachtige uiteinden van asperges snijden. Asperges dun schillen, vanaf vlak onder de kop. Asperges in ca. 15 minuten gaar koken. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekepan helft van de boter verhitten. Kip bestrooien met zout en peper en in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken. Peterselie fijnknippen. Saus bereiden met rest van boter, wijn en 150 ml water. Peterselie door saus roeren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 865x

Jouw laatst bekeken recepten