Asperges op zijn Chinees

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil het onderste van de asperges en snijd de harde stukjes weg. Snijd de stengels in stukjes van 4 a 5 centimeter. Kook de asperges 2 a 3 minuten in bouillon of water. Neem ze uit de pan en laat ze uitlekken. Verhit de wok met olie. Bak op hoog vuur de garnalen met ui en wortel. Voeg daarna de asperges toe. Het geheel even roerbakken. Voeg suiker, zout, peper, rijstwijn en bouillon toe. Laat alles even zachtjes koken, Roer aardappelmeel in water en giet de oplossing in de wok. Voortdurend roeren tot de saus lichtgebonden is. Tenslotte afmaken met sesamolie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha