Aspergetaart met geitenkaas en hazelnoten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Asperges koken en uit laten lekken. In kom geitenkaas losroeren met 4 el. melk, 1 eidooier en honing. Rucola erdoor scheppen, op smaak brengen met zout en peper.Oven voorverwarmen op 200 graden. Bladerdeeg ontdooien. Aanrecht bestuiven met bloem. Plakjes bladerdeeg opstapelen en uitrollen tot langwerpige lap, rand iets dikker laten. Deeglap op met bakpapier beklede bakplaat leggen en bestrijken met geitenkaasmengsel, rand vrijhouden. Asperges over deeg verdelen. Andere eidooier loskloppen met rest van melk. Aspergetaart hiermee bestrijken. In oven taart in ca. 30 minuten goudbruin bakken. Hazelnoten grof hakken en kort roosteren in droge koekenpan. Op bord laten afkoelen. Aspergetaart uit oven nemen en bestrooien met hazelnoten. In vier stukken snijden en warm of koud serveren. Lekker met een salade van waterkers en aardbeien.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 601x

Jouw laatst bekeken recepten