Ayam Bumbu Rujak

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng de sjalotjes, knoflook, kemirienoten, chilipepers, zout en suiker met 50 ml kokosmelk tot een pasta.Verhit de olie in een wok en fruit dit mengsel 1 a 2 minuten tot de geuren vrijkomen. Leg de stukken kip, gemberwortel en de sereh (citroengras) in de wok en bak deze 5 minuten of meer op in de wok op een middelhoog vuur. Voeg dan de rest van de kokosmelk toe en laat dit in 45 minuten gaar worden. Af en toe omscheppen/roeren. Het gerecht is klaar als de saus wat is ingedikt en de kip gaar is; het lekkerste als de kip bijna van het botje valt.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 703x

Jouw laatst bekeken recepten