Babi Rica Rica

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het vlees in blokjes. Pel de sjalotjes, maak de lomboks schoon en maak hiervan in de vijzel of keukenmachine een pasta. Ontvel de tomaat en snijd hem in partjes. Schil de gemberwortel dun. Snijd het bovenste deel van de sereh af.Verhit de olie in de wadjan en fruit hierin de kruidenpasta. Doe de gember, djeroek poeroet en de sereh erbij. Schep het vlees en de tomaatpartjes in het kruidenmengsel om en voeg de suiker en zout naar smaak toe. Laat het vlees in circa 40 minuten gaar stoven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1128x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten