Bakharing met uiensaus, appelen en stamppot

Ingrediënten

  • -4 gekookte aardappelen in de schil
  • -2 uien
  • -100 g spekreepjes
  • -100 g boter
  • -peper en zeezout
  • -nootmuskaat
  • -8 pijpjes lente ui (fijngesneden)
  • -2 appels Granny Smith
  • -20 kleine uitjes
  • -4 bakharingen (schoongemaakt en gedroogd)
  • -1 dl olie
  • -2 citroenen
  • -2 dl visfumet

Bereidingswijze

-pel de aardappelen -snij de uien in stukjes en bak ze mooi bruin aan in de boter-neem de 1/2 van de uien uit de pan en voeg de spekblokjes erbij en laat even doorbakken, doe dan de aardappelen, 50 g boter, peper, zout, nootmuskaat en de uipijpjes erbij en prak alles fijn en hou warm -rijg de in stukjes gesneden appel en de kleine uitjes op satestokjes -wrijf de vis in met olie en grill ze -kruid de gebakken kant met peper en zout -leg ook de sate's en een in stukken gesneden citroen op de grill en bak alles mooi bruin -bak de rest van de uien opnieuw en giet de visfumet erbij -doe de rest van de boter en het citroensap erbij en kruiden met peper en zout

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 543x