BALLETJES in PROVENCAALSE GRATIN

Ingrediënten


Bereidingswijze

- Snij de paprika?s en de tomaten in stukjes. - Snipper de sjalotten en het knoflookteentje fijn - Rol balletjes van het gehakt- en bak ze goudbruin in de hete boter. - Laat op een zachter vuur gaar warden. - Intussen verhit u de olie in een braadpan. - Laat de fijngesnipperde sjalotten - en het knoflook er glazig in sloven. - Voeg de stukjes tomaat en paprika toe - en kruid met Proven?aalse kruiden, - zwarte peper en zout. - Laat even goed stoven. - Roer er de tomatenpuree door - en laat afgedekt sudderen op een zachter vuur, gedurende 25 mm. - Schik de balletjes in een langwerpige ovenschotel - en verdeel er de saus en de fetablokjes over. - Bestrooi met de gemalen mozzarella. - Laat enkele min. kleuren onder de grill.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha