Balletjesschotel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak de ui schoon en snijd hem in dunne ringen. Snijd de plakjes bacon in drieen. Meng in een kom het gehakt met de mosterd en het paneermeel. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Vorm er balletjes ter grootte van de aardappeltjes van.Verhit in een grote koekenpan de boter met de olie. Bak de gehaktballetjes in ca. 5 minuten rondom bruin op hoog vuur. Neem ze uit de pan. Bak de aardappeltjes met de spruitjes en de ui en knijp het teentje knoflook erboven uit. Voeg de gehaktballetjes, de bacon en de creme fraiche toe. Laat het gerecht onder af en toe omscheppen door en door warm worden. Strooi de gehakte peterselie over het gerecht.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 96x

Jouw laatst bekeken recepten