Balti Vis met groenten

Ingrediënten


Bereidingswijze

-haal het vel van de vis en snij de vis in kleine blokjes -doe ze in een kom met de garnalen en de krabsticks -meng citroensap,gemalen koriander, chilipoeder, zout en gemalen komijn in een andere kom -strooi dit over het vismengsel en meng met je handen goed dooreen -strooi de maizena erover en meng deze goed -laat het vismengsel 60 min trekken in de koelkast-verhit voor het groentemengsel de olie in een hete wok en fruit de uien en het uizaad lichtbruin -voeg bloemkool, boontjes, Mais, gember, chilipoeder, zout, groene pepers en verse koriander -roerbak 7 a 10 min op matig vuur -schep de gebakken groenten langs de rand van een ondiepe schaal en laat in het midden ruimte vrij voor de vis en hou warm -was en droog de pan en verhit er dan de olie in voor het vismengsel -bak dit in 3 min goudbruin -neem met een schuimspaan eruit en laat uitlekken op keukenpapier -schep het vismengsel in het midden van de groenten en hou warm terwijl je de vis bakt -garneer met de limoenpartjes

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha