Baskische forel met Coburger rauwe ham

Ingrediënten


Bereidingswijze

Ontvel de teentjes knoflook en snijd ze in plakjes Was de forellen en dep ze droog met keukenpapier Leg in de buikholte van elke forel een paar knoflookplakjes Leg steeds 2 plakken ham naast elkaar en wikkel daarin een forel Ontvel de tomaten en snijd ze in vieren.Verhit de boter en olijfolie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag Leg de ingepakte forellen in de pan Temper de warmtebron en bak de forellen langzaam gaar Reken op ongeveer 10 minuten per kant Leg de stukken tomaat halverwege de baktijd om de forellen heen Verdeel de forellen en tomaten over de borden Bestrooi met peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 744x

Jouw laatst bekeken recepten