Basmati Jambalaya met kip en garnalen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de Basmatirijst in 8 minuten gaar. Snijd ondertussen de bleekselderij in plakjes, pers de knoflook en snipper de sjalot. Snijd vervolgens de paprika's, de tomaten en kipfilet in blokjes.Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de sjalotjes en lente-uitjes circa 2 minuten. Fruit vervolgens knoflook 2 minuten mee. Voeg de kipfilet toe en bak deze in circa 5 minuten goudbruin. Voeg de tijm, cayennepeper, selderij en paprika toe en bak deze ongeveer 5 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes toe en laat deze 5 minuten op zacht vuur meesudderen. Voeg de ham en garnalen toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg ten slotte de rijst toe en bak deze ook nog 2 minuten mee. Verdeel de Jambalaya over de borden

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha