Biefblokjes in rode wijn saus

Ingrediënten

  • 500gr biefstuk
  • 3 sjalotjes
  • 75gr boter
  • 2dl rode wijn
  • 2eetl kookroom of koffiemelk
  • 1eetl bosvruchtenjam of bessengelei.zout peper
  • 2eetl gehakte peterselie.

Bereidingswijze

Snijd de biefstuk in dobbelsteentjes en bestrooi deze met peper.Pel de sjalotjes en snipper ze.Verhit de boter en bak hierin de biefstukblokjes bruin in 2min.Schep ze uit de pan en houd het warm.Fruit de sjalotjes 2 min in het achtergebleven bakvet.Voeg de rode wijn en kookroom toe en laat dit totsausdikte inkoken.Doe er de bosvruchtenjam bij en wat zout naar smaak.Warm het vlees nog even mee in de saus.Bestrooi het gerecht met peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 801x

Jouw laatst bekeken recepten