biefstuk met boursin-tomaten

Ingrediënten

  • *4 biefstukken
  • *8 trostomaten
  • *1 doosje boursin
  • *1 zakje aardappelkroketten
  • *boter

Bereidingswijze

Biefstuk op kamertemperatuur brengen. Oven voorverwarmen op 200 graden. Frituur vet verhitten. Van de tomaten het kapje er van snijden en half uithollen. Tomaten vullen met Boursin en in de midden van de oven in ca. 15 minuten gaarbakken. Intussen aardappelkroketjes frituren. In een koekenpan boter verhitten en biefstuk in ca. 4 minuten van buiten bruin en van binnen rose bakken, halverwege omdraaien. Biefstuk bestrooien met zout en peper en serveren met boursin-tomaten en aardappelkroketjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 681x

Jouw laatst bekeken recepten