Biefstuk met pittige saus

Ingrediënten

  • -4 biefstukken
  • -vers gemalen peper
  • -olie
  • -50 g doorregen spek
  • -1 grote augurk
  • -30 g boter
  • -2 el tomatenpuree
  • -1 dl droge witte wijn
  • -peper
  • -30 g boter
  • -zout
  • -1 el gehakte peterselie
  • -75 g geraspte emmentaler

Bereidingswijze

*bestrooi het vlees met peper en druk die wat in het vlees *bestrijk het vlees vervolgens met olie en laat ze even liggen *snij het spek in zeer dunne repen *snipper de augurk fijn*bak het spek 3 min in de boter en voeg dan augurk, tomatenpuree, wijn en peper toe *laat het sausje 5 min zachtjes koken *bak in die tijd in de boter de biefstukken in een andere pan circa 5 min aan elke kant *haal ze dan uit de pan en bestrooi met wat zout *meng door de saus peterselie en de geraspte kaas en verdeel de saus over het vlees

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha