Biefstuk met rode wijn-mosterdsaus

Ingrediënten

  • 4 malse dikke kogelbiefstukken van 150 g.
  • 4 dunne plakken ontbijtspek + 4 prikkertjes
  • 3-4 eetlepels vleesjus (Maggi)
  • 1/4 ltr. rode wijn
  • 3 eetlepels grove Zaanse mosterd
  • gehakte peterselie

Bereidingswijze

Omwikkel de biefstukken met ontbijtspek en zet deze vast met een cocktailprikkertje. Bestrooi met peper en zout. Bak de biefstukken met wat boter in een hete pan om en om mooi bruin en het spek krokant (niet te gaar, anders worden ze taai!). Houd ze even warm en verwijder het prikkertje. Giet de wijn, de vleesjus en de mosterd in de pan en laat even goed doorkoken, onderwijl goed doorroeren. Strooi de gehakte peterselie erdoor en serveer de saus bij de biefstukken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha