BIEFSTUK MET RODE-WIJNSAUS

Ingrediënten


Bereidingswijze

* Kook de aardappels gaar met de knolselderij.* Giet af en laat het geheel nog even met het deksel op de pan staan.* Stamp de puree fijn met de boter ,een scheutje melk en breng op smaak met zout en peper.* Houd de puree warm tot gebruik.* Bestrooi het vlees met zout en peper.* Verhit de Boter en de olie in een koekenpan en bak de biefstukjes circa 3 minuten op hoog vuur aan beide kanten bruin.* Haal het vlees uit de pan en houd het warm.* Doe de wijn in de koekenpan met de gelei en laat de saus al roerend iets binden.* Leg de biefstuk op de puree en schep er wat van de saus over- en omheen.* Garneer met verse tuinkruiden.* Lekker met een frisse kropsla.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 886x

Jouw laatst bekeken recepten