Biefstuk met soja en roergebakken groenten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Rasp de groene schil van de limoen dun af en pers de fruit uit. Roer het sap met de rasp, de sojasaus, de honing, de helft van de knoflook en de helft van de gemberwortel door elkaar. Schenk het over de biefstuk en laat de biefstuk 30 min. marineren. Verhit een wok, schenk er 2 el wokolie in en roerbak de peulen met de wortel, de rest van de knoflook en de gemberwortel 5 min. Voeg de courgette en de bosuitjes toe en roerbak alles nog 3-4 min. Verhit intussen een grillpan. Neem de biefstuk uit de marinade (bewaar de marinade) en dep ze droog met keukenpapier. Bestrijk de biefstukken met de rest van de wokolie en grill ze in de hete grillpan aan beide kanten 3-4 min. en naar wens rood of ros?. Schep 3 el van de marinade door de groenten en breng zonodig op smaak met peper en zout. Serveer de biefstuk met de groenten en bestrooi met het sesamzaad. Lekker met gekookte Japanse mie (Udon noodles).

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1123x