biefstukjes met champignons en frambozen-rode wijn

Ingrediënten

  • 2 biefstukjes
  • 1 bak champignons
  • boter om in te bakken
  • ca. 5 eetlepels rode wijn
  • ca. 5 eetlepels frambozendressing (te koop bij Oil & Vinegar)

Bereidingswijze

snij de champignons in plakjesVerhit de boter en bak hier snel de biefstukjes om en om in. Haal de biefstukjes uit de pan (warmhouden). Bak de champignons mooi goudbruin in het bakvet. Haal vervolgens de champignons uit het vet en leg ze samen met een biefstukje op een bord. Voeg vervolgens de rode wijn en de frambozendressing aan het bakvet toe en laat de saus aan de kook komen. Verdeel de saus over de biefstukjes en eet smakelijk!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha