Biefstukjes met champignons en rode wijn

Ingrediënten

  • 1 pak aardappelpuree (550 g)
  • ? 1 pak kogelbiefstuk Toscane (met pestoboter 2 stuks)
  • ? 2 schaaltjes champignon-uimix (` 120 g)
  • ? 1/2 dl rode wijn
  • ? 100 g zwarte olijven zonder pit

Bereidingswijze

Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Intussen in wok 1 bakje pestoboter verwarmen en champignon-uimix al omscheppend in ca. 3 minuten bruinbakken. Wijn toevoegen en het mengsel warm houden. In koekenpan andere bakje pestoboter verhitten. Op hoog vuur biefstukjes in ca. 4 minuten bruin en van binnen rose bakken, halverwege keren. Olijven fijnhakken en door puree mengen. Puree op borden scheppen. Biefstukjes en champignonmengsel erop leggen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 701x

Jouw laatst bekeken recepten