biefstukjes van Texels lam met courgettes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Tourneer 300gram courgettes gelijkmatig en blancheer ze in ruim kokend water,totdat ze beetgaar zijn,spoel ze koud,tourneer eveneens de biet. Snijd 300gram courgettes in dunne plakken en kook ze met de lamsfond en de basilicum kort af,doe dit in de blender en draai het fijn,kookde room in totdat ongeveer de helft over is,voeg nu de fijngedraaide courgettes toe,en breng op smaak met zout en peper,houd de saus warm.Bestrooi de lamsnootjes met peper en zout,verhit de boter en bak ze snelom en om bruin. Verwarm de boter en stoof hierin de getourneerde courgettes en de biet,breng op smaak met zout en peper. Verdeel de lamsnootjes over 4 borden,bedek ze met wat saus,leg de courgettes en bietjes er omheen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha