Bieten-champignoncurry

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit de olie in een niet te grote pan op een middelhoge warmtebron.Doe het komijn-en mosterdzaad erin. Voeg, zodra het mosterdzaad begint te springen, de paddestoelen toe. Roer het even door en voeg dan de bieten toe. Bak het al roerend 2 minuten. Voeg dan dan de gember, knoflook en het pepertje toe. Bak dit 2 minuten mee en schenk dan de tomaten en 2? dl water erbij. Voeg het zout toe, roer het zout er goed door en breng het geheel aan de kook. Draai de warmtebron laag en laat het met de deksel op de pan 40 minuten zachtjes pruttelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 551x

Jouw laatst bekeken recepten