Bijzondere Reerug met kaneelperen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 gradenVOOR DE MARINADE: Breng bovenstaande ingredienten in een sauspan aan de kook. Laat ze 5 minuten sudderen. Voor de reerug met kaneelperen Leg de reerug de aantal uren in de marinade. Dep hem met keukenpapier droog. Doe het vlees in een braadslee, wrijf in met in boter en strooi er zout en peper over. Bedek het met folie en bak het 2 uur regelmatig bedruipen. Verwijder de folie en bak het vlees nog 1 uur: weer regelmatig bedruipen. Snijd de peren 30 minuten voor het einde van de kooktijd van het vlees doormidden, besmeer ze met boter en strooi er kaneel over. Doe ze in de braadslee en bedruip ze net als het vlees met het braadvocht. Prik met een vleespen in het borstgedeelte van de reerug om te zien of het vlees gaar is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 578x

Jouw laatst bekeken recepten