Bladerdeegflapjes met zalm en prei

Ingrediënten


Bereidingswijze

Laat de bladerdeegplakjes ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 graden. Prei wassen, schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Zalm afgieten en graat en velletjes verwijderen.Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de preiringetjes zachtjes.Doe de zalm in een kom en meng hierdoor de zure room, mayonaise, peper (en de kappertjes)Breng op smaak met wat zout als je dit nodig vindt. Het worden driehoekflapjes dus verdeel het preinmengsel over 4 bladerdeegvelletjes, daarna het zalmmengsel. Vouw diagonaal dicht, plak de randjes vast met wat water. Bestrijk de bovenkant met wat koffieroom. Leg ze op de bakplaat en laat de pakketjes in ongeveer 15 minuten goudbruin bakken. Soms houd ik wat vulling over omdat m'n prei te dik was. Houd dit in de gaten zodat je wat minder prei gebruikt anders moet je vis weggooien en dat is zonde natuurlijk.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha