Bloemkool in de oven

Ingrediënten


Bereidingswijze

* Maak de bloemkool schoon en kook de bloemkool gaar.* Laat de bloemkool uitlekken en snijd het fijn.* Maak een blanke roux van de bloem de de boter, maar houd een eetlepel boter apart.* Meng er steeds roerend de melk door,voeg de bloemkool, de geraspte kaas en de gesnipperde ui toe.* Blijf roeren tot je een mooi gebonden massa hebt, waar je vervolgens de losgeklopte eierdooiers doorroert.* Maak het geheel op smaak met paprikapoeder en zout,schep er de zeer stijf geklopte eiwitten door.* Breng de massa over in een beboterde ovenschaal, zet die in een matig warme oven, waar in 10 minuten een smakelijk korstje op zal verschijnen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha