Bloemkool met gevulde eieren en kaassaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

De bloemkool in roosjes verdelen en in licht gezouten water koken. De gekookte eieren halveren, de dooier eruit wippen en verkruimelen. Het sjalotje fijnhakken en de champignons in plakjes snijden. Fruit de sjalotsnippers en de champignons in wat boter zacht. Meng dit met de verkruimelde eierdooiers en vul de eiwitten met dit mengsel. Intussen met de ingredienten voor de saus een roux bereiden, en hierin de geraspte kaas laten smelten (2 eetlepels kaas bewaren). De gare bloemkoolroosjes overdoen in een ovenschaal en de gevulde eieren hiertussen schikken. De kaassaus erover schenken en de overgebleven kaas hierover heen strooien. Onder de gril (of in de oven) schuiven totdat de kaas mooi gekleurd is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 743x

Jouw laatst bekeken recepten