bloemkool oven schotel

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 1 zak voorgekookte aardappelschijfjes
  • 1 zakje bechamelsaus
  • 1/2 liter melk(voor bereiding bechamelsaus)
  • 1 zakje aardappelidee
  • wat zout
  • 1 zakje oude geraspte kaas.wat boter.

Bereidingswijze

verdeel de bloemkool in roosjes,was ze en kook in water met wat zout gaar.bereid bechamelsaus volgens aanwijzigingen.verwarm de oven op 225 grboter ovenschaal in.doe de bloemkool in de ovenschaal,verdeel de helft van het zakje aardappelidee erover.schik de aardappel schijfjes in de schaal,giet de bechamelsaus erover.verdeel de kaas en de andere helft van de aardappelideekruiden erover.zet in de oven (25 minuten)

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha