Bloemkool-aardappelschotel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de bloemkool en verdeel hem in roosjes. Pel de uien en de knoflook.Halveer de uien in de lengte en snijd ze in reepjes.Was de aardappelen,kook ze met weinig water 10-12 min.en laat ze afkoelen.Was de tomaat en snijd ze in blokjesVerwarm de olijfolie op een matige warmtebron ,strooi de mosterdzaadjes erin en rooster deze 1-2 min.Voeg,zodra de zaadjes niet meer omhoogspringen,de kurkuma,de komijn,de koriander,de cayennepeper en de uien toe. Pers de knoflook uit .Bak alles enkele min., al roerend,op een matige warmtebron.Laat de bloemkool ? 15 min.meebakken. Strooi het zout in het water en giet het over de bloemkool. Laat alles ? 5 min.in een gesloten pan op een lage warmtebron koken.Schil de aardappel en,snijd ze in blokjes,doe ze bij de bloemkool en laat nog 10 min,zachtjes koken. Voeg de tomaat met citroensap door het groente-aardappelmengsel.Laat het gerecht op een matige warmtebron even inkoken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 610x

Jouw laatst bekeken recepten