Bloemkoolcurry met

Ingrediënten


Bereidingswijze

: Snipper de gepelde ui en knoflookteentjes. Verdeel de gewassen bloemkool in kleinere roosjes. Breng de bouillon met de ui, knoflook, komijn, kerrie en geelwortel aan de kook. Voeg de linzen toe en kook ze, afgedekt, zachtjes in ca. 15 minuten tot een dikke brij; roer af en toe. Roer de bloemkoolroosjes door het linzenmengsel en kook ze zachtjes ca. 6 minuten mee tot ze gaar zijn. Maak intussen de raita: snijd de gepelde ui in smalle, halve ringen en roer die door de yoghurt. Meng de munt erdoor en voeg naar smaak citroensap, zout en peper toe. Breng de raita op smaak met zout en peper en roer de koriander erdoor. Geef de raita apart.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha